1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Siluhetë e statujës së Skënderbeut mbi kalë, në të majtë është flamuri i Shqipërisë
Fotografi: picture-alliance/epa/A. Babani

Shqipëria

Shqipëria u themelua si shtet më 28 nëntor 1912 dhe është vendi ëmë për shumë shqiptarë që jetojnë në botë, ndërsa 29 Nëntori është Festa e Çlirimit nga pushtimi nazist.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë