1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Dresden Zwinker është një nga ndërtesat më të rëndësishme të stilt barok të Gjermanisë
Fotografi: picture-alliance/ZB/R. Hirschberger

Saksonia (Sachsen)

Saksonia është një shtet federal i Gjermanisë pa dalje në det, në kufi me Poloninë dhe Republikën Çeke.