1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Pamje nga lart, në qendër të qytetit evropiano-qendror është Katedralja e Naumburgut një ndërtesë e shekullit të 13-të.
Fotografi: Jan Woitas/dpa/picture alliance

Saksoni-Anhalt (Sachsen-Anhalt)

Saksoni-Anhalt është një shtet federal (Land) në Gjermaninë lindore. Ai ka afro 2,2 milionë banorë dhe një sipërfaqe me mbi 20 mijë metra katrorë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë