1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Rafah, Gaza, shtëpi të shkatërruara fëmijë mbi rrënoja.
Fotografi: Adel Hana/AP/picture alliance

Rripi i Gazës

Rripi i Gazës është vazhdimisht në qendër të konflikteve ndërmjet palestinezëve dhe Izraelit. Ai qeveriset nga Hamas, organizatë, që është shpallur terroriste nga SHBA, BE dhe shumë vende të tjera.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë