1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një burrë me syze dhe mjekër veshur me xhaketë gri dhe këmishë gri që shikon në kamera. Në sfond është holli i DW në Bonn.
Roman Gonçarenko, në DW BonnFotografi: DW

Roman Gonçarenko

Kaloje seksionin tjetër Artikuj të përzgjedhur nga Roman Gonçarenko
Kaloje seksionin tjetër Artikuj nga Roman Gonçarenko

Artikuj nga Roman Gonçarenko

Trego më shumë dokumentarë