1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Robert Habeck, duke folur në një konferencë shtypi
Fotografi: Jens Krick/Flashpic/picture alliance

Robert Habeck

Politikan i paritsë "Të Gjelbrit" dhe aktualisht zëvendëskancelar i Gjermanisë dhe ministër i Ekonomisë, Energjisë dhe Klimës

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë