1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Richard Wagner am Flügel in Haus Wahnfried in Bayreuth
Fotografi: akg-images/picture-alliance Fotografi: akg-images/picture-alliance

Richard Wagner

Richard Wagner konsiderohet si një nga novatorët më të rëndësishëm të muzikës evropiane në shekullin e 19-të. Ai revolucionarizoi botën e teatrit dhe operës dhe themeloi Festivalin e Bayreuth në 1876.