1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grupmbullnjerëzish duke dalë nga një ndërtesë, në ballë të tyre është Erdogan, një burrë i moshuar, me kostum tëzi e kravatë të kuqe.
Fotografi: Adem Altan/AFP

Recep Tayyip Erdoğan

President i Turqisë dhe kryetar i Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (Adalet ve Kalkınma Partisi, AKP. Para zgjedhjes së tij në gusht 2014 si president, Erdogan ishte kryeministër.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë