1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Punë në Gjermani

Gjermania kërkon punëtorë në pothuajse të gjitha sektorët dhe profesionet. Ka dy milionë vende të lira pune (mars 2023), por tendenca është në rritje. Lexoni artikujt e DW për këtë temë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza