1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Konferenca e Procesit te Berlinit 2014
Fotografi: Reuters

Procesi i Berlinit

Procesi i Berlinit është një nismë e vitit 2014 për të mbështetur integrimin në BE të vendeve të Ballkanit Perëndimor: Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi. Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Shqipëria.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë