Pamje e re e DW-së | Gjermania | DW | 03.02.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Reklamë

Gjermania

Pamje e re e DW-së

Për ne:

DEUTSCHE WELLE është institucion publik mediatik gjerman për botën e jashtme, që ofron një përmbajtje multimediale në 30 gjuhë të botës. Në fokus janë zhvillimet në Gjermani, Evropë dhe në botë, për të cilat raportohet në mënyrë të paanshme dhe gjithëpërfshirëse. Programi shqip i Deutsche Welles i filloi transmetimet në radio në 1 qershor 1992. Sot krahas transmetimit në radio, DEUTSCHE WELLE SHQIP ofron një përmbajtje të pasur informative në internet, e cila aktualizohet çdo ditë, në një proces ristrukturimi të pandërprerë.

Ne punojmë për të informuar dhe për të hedhur dritë në zhvillimet në Gjermani, Evropë dhe në botë. Me një ekip kompetent redaktorësh në Gjermani dhe në botë ne i sjellim pranë syve dhe veshëve tuaj ngjarjet më të rëndësishme në botë.