1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grua bjonde e veshur me të zeza, në foltoren e Bundestagut.
Fotografi: Bernd von Jutrczenka/dpa/picture alliance

Nancy Faeser

Nancy Faeser është një avokate dhe politikane gjermane. Më 8 dhjetor 2021, ajo u bë gruaja e parë që mban postin e Ministres së Brendshme dhe Atdheut në kabinetin e Olaf Scholz.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë