1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Miroslav Lajčák

Tema

Diplomat dhe politikan sllovak. U lind më 20 mars 1963 në Poprad, Çekosllovaki. Ka qenë Ministër i Jashtëm i Sllovakisë dhe në vitin 2020 u bë I ngarkuar i Posaçëm i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza