1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Aplikacione të medias sociale në një celular që është në dorën e një gruaje.
Fotografi: Jonathan Raa/NurPhoto/picture alliance

Media Sociale

Mediat sociale janë faqe interneti dhe aplikacione si Facebook, Instagram, X ose tiktok ku përdoruesit krijojnë profile, lidhen me të tjerë, dhe ndajnë shkrime, foto dhe video.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë