1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grumbull i madh njerëzish të veshu rnë stilin e fillimshekullit XX në krye të tyre  clemencau, Wilson dhe Lloyd George.
Fotografi: akg-images/picture alliance

Lufta e Parë Botërore

“Katastrofa primare e shekullit të 20-të” midis viteve 1914 dhe 1918 me 17 milionë të vdekur. Në fund u përfshinë 25 vende me tre të katërtat e popullsisë së botës.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza