1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Vilnë, kryeqytet në Lituani.
Fotografi: Tartezy/Zoonar/picture alliance

Lituania

Lituania është një nga tre shtetet baltike në Evropën verilindore. Ajo kufizohet me enklavën ruse të Kaliningradit dhe është një anëtare kyçe e krahut lindor të NATO-s.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë