1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Pamje simbolike: Një burrë që fut një tufë me kartmonedha 100 euroshe  në xhepin e brendshëm së xhaketës së një personi me kostum.
Fotografi: Ute Grabowsky/photothek/picture alliance

Korrupsioni

Korrupsioni është një fenomen i përhapur në të gjithë botën dhe ka të bëjë me marrjen ose dhënien e rryshfeteve ndaj personave me ndikim ose pushtet kundrejt një favori. Korrupsioni është shumë i dëmshëm për shoqërinë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza