1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
 Bardhë e Blu me në qendër Yllin e Davidit.
Fotografi: Valerio Rosati/Zoonar/picture alliance

Izrael

Izraeli është shtet që nga viti 1948. Vendi shtrihet në bregun lindor të Mesdheut dhe është një demokraci parlamentare. Izraeli është i vetmi vend në botë me shumicë hebreje.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë