1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një mace e madhe prej metali dhe shumë prindër dhe fëmijë rreth saj.
Fotografi: imago images/Seeliger

Islanda

Islanda është një shtet ishullor në Evropë dhe gjithashtu ishulli më i madh vullkanik në botë. Afro 390,000 banorë jetojnë në një sipërfaqe prej mbi 100,000 kilometra katrorë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë