1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Besimtarë duke u falur në Bagdad
Fotografi: Murtaja Lateef/AFP

Iraku

Iraku është vendi më i populluar në Lindjen e Mesme pas Egjiptit dhe Iranit. Jeta nö vend ndikohet nga konflikte etnike dhe sektare si dhe nga interesat e fuqive të huaja si Rusia dhe SHBA.