1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Huthi

Huthit janë një grup fisnor nga një zonë malore në Jemenin verior që kufizohet me Arabinë Saudite. Ata kontrollojnë veriun e Jemenit dhe mbështeten nga Irani. Ideologjia e tyre drejtohet kundër SHBA dhe Izraelit.