1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Hamas

Që nga viti 2007, Rripi i Gazës, me rreth 2 milionë banorë, sundohet nga Hamasi. Që atëherë, Gaza konsiderohet nga Izraeli si territor armiqësor dhe është kryesisht e mbyllur.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë