1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Krichbaum duke folur para medias.
Fotografi: DW/C. Ștefănescu

Gunther Krichbaum

Deputet i CDU-së dhe zëdhënës i grupit parlamentar CDU/CSU për çështjet evropiane në Bundestagun gjerman.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza