1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Tbilisi, kryeqyteti i Gjerogjisë. Lagja e banjave Abanotubani në qytetin e vjetër.
Fotografi: Micha Korb/pressefoto_korb/picture alliance

Gjeorgjia

Gjeorgjia është një shtet në Kaukaz. Ka kufij me Rusinë, Azerbajxhanin, Armeninë dhe Turqinë. Gjeorgjia kufizohet gjithashtu me Detin e Zi. Kryeqyteti është Tbilisi.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë