1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grumbull shumë i madh njerëzish i veshur ngjyra-ngjyra  me zbukurime dhe krye të mëdhjenj duke parakaluar.
Fotografi: Bullit Marquez/AP/dpa/picture alliance

Filipinet

Filipinet janë një shtet përbërë me mb 7000 ishuj në perëndim të Oqeanit Paqësor. Ato kanë 110 milionë banorë. Kryeqyteti i Filipineve është Manila.