1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Krishti me aureolen e shenjtërisë me njdekësit që presin shëlbimin e tij
Fotografi: Siegfried Kuttig/imageBROKER/picture alliance

Feja e Krishtere

Me rreth 2.26 miliardë ndjekës, krishterimi është feja më e përhapur në botë, përpara Islamit dhe Hinduizmit.