1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Logoja e FDP: Freie Dmokraten: Demokratët e Lirë ajo ka tre ngjyra, sfondin e verdhë, shkronjat të kaltra dhe një shirit rozë, poshtë, mbi të cilin është shkruar me të bardha, akronimi FDP:
Fotografi: FPD/dpa/picture alliance

FDP (Partia liberale gjermane)

Partia e Lirë Demokratike, e Gjermanisë, liberlët (FDP) është një nga tre partitë e koalicionit të qeverisë nën kancelarin Olaf Scholz.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë