1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Burra me kokë të rruar të fotografuar nga prapa shpine, të quajtuar Skinheads, të veshur me xhupa ushtarakë.
Fotografi: Patrick Pleul/dpa/picture alliance

Ekstremizmi i djathtë

Termi ekstremizëm i krahut të djathtë përfshin ideologji të ndryshme politike, botëkuptimi i të cilave karakterizohet nga nacionalizmi, racizmi, ideologjia etnike dhe antisemitizmi.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë