1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Denis Tahiri, është ulur në profil në ca shkallë, dhe ka kthyer kokën në drejtim të kamerës.
Denis Tahiri, gazetar Fotografi: DW

Denis Tahiri

Gazetari Denis Tahiri fokusohet në gazetarinë investigative dhe synon të bashkojë gazetarinë e formatit të gjatë me elemente tërheqëse vizuale.

Denisi ka kryer bachelor-in në gazetari dhe komunikim masiv dhe masterin për marrëdhënie me publikun në Universitetin e Tiranës, Shqipëri. Prej vitit 2020, punon ndër të tjera edhe për ACQJ, një organizatë mediatike jofitimprurëse në kryeqytetin shqiptar.