1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Strack Christoph Kommentarbild App
Fotografi: DW

Christoph Strack

Gazetar, autor dhe korrespondent i lartë që shkruan për çështjet fetare.

Christoph Strack studioi teologji në Bon dhe Jerusalem. Tani jeton në Berlin dhe ka mbi 30 vjet që punon si gazetar.

Fokusi i tij kryesor është në çështjet fetare dhe vendimet e lidhura me politikat, antisemitizmin dhe komunitetin mysliman të Gjermanisë.

Chrstoph gjithashtu ka një fokus të veçantë në dy partitë politike të Gjermanisë që i referohen Krishterimit në emrat e tyre: Unioni Demokristian (CDU) dhe "partia motër" e saj bavareze, Unioni Kristian Social (CSU).

Kaloje seksionin tjetër Artikuj të përzgjedhur nga Christoph Strack
Kaloje seksionin tjetër Artikuj nga Christoph Strack