1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Deutschland Bundesfinanzminster Christian Lindner (FDP)
Fotografi: Bernd Riegert/DW

Christian Lindner

Kryetar i Partisë Demokratike të Lirë FDP. Ai është Ministër Gjermanisë i Financave që nga 8 dhjetori 2021. Lindner ka qenë kandidati kryesor i partisë në zgjedhjet federale të Gjermanisë në vitet 2017 dhe 2021.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë