1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Foto me me pesë burra në një rresht, para nëj muri  me logon e BRICS-it
Fotografi: BRICS/Handout/AA/picture alliance

BRICS

Brazili, Rusia, India, Kina dhe Afrika e Jugut fillimisht u grupuan së bashku si ekonomi të mëdha me rritje të shpejtë. Tani ofrojnë një forum politik jashtë Perëndimit.