1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një burrë, koka e të clit duket mbi kapelet  e ushtarëve të Bundeswehrit, gjatë një parade.
Fotografi: Tobias Schwarz/AFP/Getty Images

Boris Pistorius

Avokat dhe politikan i Partisë Socialdemokrate gjermane. Ka qenë Ministër i Brendshëm i Saksonisë së Ulët (2013-2023). Më 19 janar 2023, kancelari Olaf Scholz e emëroi Ministër të Mbrojtjes.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë