1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Zugspitze, Bayern: Male të larta që rrethojnë një qytet në luginë.
Fotografi: Ralph Goldmann/picture alliance

Bavaria (Bayern)

Bavaria është një shtet federal (Land) i Gjermanisë që ndodhet në juglindje të vendit. Është shteti më i madh për nga sipërfaqja dhe zë një të pestën së gjithë Gjermanisë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë