1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Bajarm Begaj, president i Shqipërisë, me kostum blu të errët dhe kravatë të kuqe në foltoren e parlamentit të Shqipërisë.
Fotografi: Press Office/Albania Parliament

Bajram Begaj

U lind më 20 mars 1967 në Rrogozhinë të Shqipërisë dhe prej viti 2022 është President i Shqipërisë. Më parë ka qenë Komandant i Përgjithshëm Ushtarak i Forcave të Armatosura të Shqipërisë

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë