1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Muzeu i Mercedes enzit në Stutttgart.
Fotografi: Michael Weber/imageBroker/picture alliance

Baden-Württemberg (Baden-Vyrtemberg)

Baden-Württemberg është një shtet federal i Gjermanisë që ndodhet në jugperëndim. Është i treti për nga sipërfaqja (35,742 kilometra katrorë) dhe popullsia (10.7 milionë banorë).

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza