1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Antony Blinken

Antony Blinken është politikan amerikan (Partia Demokratike) dhe prej 26 janarit 2021 Sekretar Shteti në Departamentin e Jashtëm të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në kabinetin Biden.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza