1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Grua me flokë të shkurtra të argjendta dhe syze që shikon e buzëqeshur në kamera.
Andrea Grunau, reportere me përvojë e DW që shkruan për tema të ndjeshme shoqërore Fotografi: Ayse Tasci/DW

Andrea Grunau

Shkruan për tema të ndjeshme shoqërore

Si reportere dhe autore e vjetër, Andrea shkruan për tema të ndjeshme në shoqërinë gjermane, duke filluar nga anticiganizmi, diskriminimi dhe integrimi e deri te çështjet familjare.

Për shumë vite, Andrea është fokusuar në hulumtime të gjata. Si viktima të Holokaustit, abuzime me fëmijët apo sulme raciste, lufta e përditshme e personave me aftësi të kufizuara, apo jeta e infermierëve të ICU gjatë pandemisë COVID-19, Andrea tregon historitë e tyre dhe i kontekstualizon për të treguar pse kanë rëndësi ato për të kuptuar shoqërinë e sotme gjermane. 

Kaloje seksionin tjetër Artikuj të përzgjedhur nga Andrea Grunau
Kaloje seksionin tjetër Artikuj nga Andrea Grunau

Artikuj nga Andrea Grunau

Trego më shumë dokumentarë