1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Albin Kurti

Kryeministri aktual i Kosovës prej vitit 2021 dhe njëri nga themeluesit e Vetëvendosjes, partia politike më e madhe në Kosovë.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza