1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grua me karrige me rrota me  laptop dhe kufje duke punuar nga shtëpia
Fotografi: Robert Kneschke/Zoonar/picture alliance

3 dhjetori - Dita e personave me aftësi të kufizuar

3 Dhjetori është shpallur nga OKB-ja si dita e personave me aftësi të kufizuar. Kjo datë synon të sensibilizojë për nevojat e tyre speciale dhe përfshirjen në shoqëri.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza