1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Poloni, Varshavë, pamje nga një tramvaj me yllin e  Davidit në ballë.
Fotografi: PR/Warschauer Straßenbahnen

27 Janari - Dita Përkujtimore e Holokaustit

Në nëntor 2005, OKB shpalli 27 janarin ditën ndërkombëtare të përkujtimit të viktimave të Holokaustit, ku u vranë një e treta e popullit hebre dhe anëtarë të panumërt të pakicave të tjera.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë