1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Një grua mban një dorë lart ku lexohet STOP.
Fotografi: Fabrizio Zani/ANSA/picture alliance

25 nëntor - 10 dhjetor: Ditët e Veprimit kundër Dhunës ndaj Gruas

Orange Days janë 16 ditë veprimi për parandalimin e dhunës ndaj gruas. Ato fillojnë më 25 nëntor (Dita ndërkombëtare kundër dhunës ndaj gruas dhe përfundojnë më 10 dhjetor (Dita ndërkombëtare e të drejtave të njeriut).

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza

Trego më shumë