1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW
Deutschland | Arbeitsmarkt | Ausländische Fachkräfte
Fotografi: Christoph Schmidt/dpa/picture alliance

18 dhjetori - Dita e punëtorëve migrantë

Ndryshimet demografike dhe strukturore në ekonominë globale kanë shkaktuar shumë lëvizje emigrantësh për shkaqe ekonomike. OKB ka shpallur 18 dhjetorin si ditën ndërkombëtare të migrantëve.

Kaloje seksionin tjetër Kronika & Analiza

Kronika & Analiza