1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

Време измерено во саксии цвеќе

Ана Арсеновска-Зафирова
23 јули 2022

Секој агол од нејзиното дворче е незаменлив - Елизабета Кучера живее во простор во кој владеат боите на сезонските цвеќиња. Таа вели дека времето не го мери во часови, туку во саксии.

https://www.dw.com/mk/%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%9C%D0%B5/video-62572393
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Македонија знаме

Македонскиот руски круг

Mazedonien Ljupco Popovski
Љупчо Поповски
Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница