1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

Како да се врати публиката во државните киносали?

Ана Арсеновска-Зафирова
16 јули 2022

Стари дотраени машини за проектирање, немање придружна услужна понуда како барови или ресторани, но и конкуренција на киносалите во моловите ги направи неатрактивни скопските државни киносали. Како да се врати публиката?

https://www.dw.com/mk/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B8/video-62489944
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Зградата на владата на Република Северна Македонија

Инаетот како главен енергенс

Mazedonien DW-Korrespondentin aus Skopje, Katerina Blazevska
Катерина Блажевска
Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница