Германскиот министер за одбрана на турнеја на Блискиот Исток | Вести | DW | 29.10.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Германскиот министер за одбрана на турнеја на Блискиот Исток

*

Германскиот министер за одбрана Франц Јозеф Јунг денеска тргнува на петдневна турнеја на Блискиот Исток, за време на која покрај политичките разговори , треба да ги посети и припадниците на Бундесверот кои се дел од мировната мисија на Он , во Либан , наречена УНИФИЛ. Јунг покрај тоа треба да ги посети Обединетите арапски емирати , Јордан и Израел .