Штајнбрик во Израел | Вести | DW | 23.11.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Штајнбрик во Израел

*

Германската влада според зборовите на министерот за финансии е подготвена преку еврејската конференција „Клејм Конференс„ да ги поддржи преживеаните од Холокаустот што имаат потреба за такво нешто. Договорот за ова од 1952 година не треба повторно да се отвора, изјави Штајнбрик за време на посетата на Израел.