Период минат и во самица | Вести | DW | 06.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Период минат и во самица

Некои од ослободените 15 британски маринци за време на заробеништвтото во Иран минале моменти и во самица- јавуваат британските медиуми. Тие цитираат изјава на портпарол на британската морнарица според кого имало периоди за време на 12-дневното заробеништво кои некои од војниците морале да ги минат сосема сами. Маринците во моментов се наоѓаат во една база во јужна Англија. им се поставуваат прашања за околностите за време на заробеништвото во Иран .