Нови патни испртави за граѓаните на Македонија | Вести | DW | 02.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Нови патни испртави за граѓаните на Македонија

Министерството за внатрешни работи на Македонија од денеска го пушти во употреба новиот систем за изработка на патни исправи.Новите пасоши содржат електронски чипови кои се во согласност со најновите европски стандарди за заштита на документите за лична идентификација.