Колку и дали има Македонија придобивки од ЦЕФТА? | Македонија | DW | 18.11.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Колку и дали има Македонија придобивки од ЦЕФТА?

Македонија се уште се соочува со голем трговски дефицит.Колку членството во во регионалната трговска организација ЦЕФТА и помага на земјата за стопански развој. Експертите со остри оценки.

default

Логото на ЦЕФТА

*